Autoverzekering Check

Geholpen deze maand
980
Gemiddelde besparing
0
Klantenwaardering
0
Goed geïnformeerd

Het is belangrijk om je goed te laten informeren over de verzekering die je afsluit. Je zit er vaak enkele jaren aan vast, en de onderlinge verschillen aan prijs, verbruik en opties zijn groot. Er bestaat niet zoiets als dé beste verzekerraar of de beste verzekering. Het belangrijkste is dat je een verzekering kiest dat bij je past. En dan het liefst zo voordelig mogelijk natuurlijk. Iedereen zou immers de mogelijkheid moeten hebben om een goed geïnformeerde keuze te maken.

Verzekering vergelijken en afsluiten

Je zoektocht begint met het kiezen van de dekking. Meer informatie over deze dekking vind je in het kort in de vergelijker en uitgebreid op de websites van de verzekerraars waar je naar wordt doorverwezen.

Op onze site selecteer je  gemakkelijk welke verzekering je wil en bij welke verzekerraar.

Wij sluiten zelf geen verzekeringen af, maar geven je enkel de mogelijkheid de vergelijkers van DSC Finance te gebruiken.

Kortom, als je een onafhankelijke keuze wilt maken, dan ben je bij Checkvergelijk.nl aan het juiste adres! 

Waarom

Wij zijn 100% onafhankelijk van alle leveranciers waarvan wij aanbiedingen tonen.

Wij geven geen advies om voor een bepaalde leverancier te kiezen. De keuzes maak je zelf.

Onze vergelijkers zijn overzichtelijk en gemakkelijk in gebruik.

Onze vergelijkers zijn altijd up-to-date met de laagste prijzen van Nederland.

Geen opdringerige verkopers die je iets willen aansmeren.

Binnen een paar dagen krijg je een bevestiging van je nieuwe leverancier. Hierna heb je 14 dagen wettelijke bedenktijd. Je kunt je aankoop dan nog kosteloos annuleren.

Vragen

Leveranciers willen graag bovenaan in de resultaten van vergelijkers staan. Daarom kunnen we extra korting aanbieden en kun je beter via ons afsluiten.

Nee, de markt voor energieleveranciers is vrij, maar de netbeheerders zijn vast.

Nee, je bent vrij om voor elke soort energie een andere leverancier te kiezen. Het kan echter voordeliger zijn om toch één leverancier te kiezen voor Gas en Stroom omdat je dan mogelijk hogere korting krijgt.

Het hangt van je huidige contract af wanneer je kan overstappen. Heb je niks vastgezet, dan kan je direct overstappen. Heb je wel iets vastgezet, dan moet je wachten tot het einde van je huidige contact. Vraag je huidige leverancier wanneer je contract afloopt zodat je zonder opzegvergoeding kosteloos kunt overstappen.

Nee, je maakt gebruik van je huidige aansluitingen. Dat kan je telefoonlijn, kabel (TV) of glasvezelkabel zijn. De mogelijkheden zijn per provider verschillend voor je aansluitingen.

Nee, je bent vrij om elke product apart te nemen of apart te combineren.

Nee, als je heel tevreden bent met je huidige mobiele telefoon en je kunt nog best 1 of 2 jaar door. Dan is het in veel gevallen heel voordelig om te kiezen voor Sim Only. Je bent dan vrij om later alsnog een losse mobiel te kopen en zit niet vast aan hoge maandelijkse kosten.

Een Sim Only abonnement is maandelijks veel goedkoper. Je betaalt niet de “huur” voor je mobiele telefoon. Daar tegenover staat dat je zelf een dure nieuwe telefoon moet kopen als je kiest en blijft kiezen voor een Sim Only abonnement.

Wij krijgen vergoedingen van leveranciers als je via ons een nieuw contract afsluit.