Internet + TV Check​

Geholpen deze maand
980
Gemiddelde besparing
0
Klantenwaardering
0
Goed geïnformeerd

Het is belangrijk om je goed te laten informeren over het contract dat je afsluit. Je zit er vaak enkele jaren aan vast, en de onderlinge verschillen aan prijs, verbruik en opties zijn groot. Er bestaat niet zoiets als dé beste provider. Het belangrijkste is dat je een provider kiest die bij je past. En dan het liefst zo voordelig mogelijk natuurlijk. Wij kunnen jou hierbij helpen! Iedereen zou immers de mogelijkheid moeten hebben om een goed geïnformeerde keuze te maken.

Internet + TV vergelijken en afsluiten

Je zoektocht begint met het kiezen wat je wilt afnemen van de provider Je kiest voor een combinatiepakket van Internet + bellen. In de vergelijker op deze pagina is deze selectie al gedaan. Wij sluiten zelf dus geen contracten af maar fungeren slechts als adviesorgaan en mediator.

Kortom, als je onafhankelijke hulp nodig hebt bij het kiezen van jouw abonnement ben je bij Checkvergelijk.nl aan het juiste adres! Vragen? Bekijk onze antwoorden op veel gestelde vragen of neem contact op met onze klantenservice.

Waarom

Wij zijn 100% onafhankelijk van alle leveranciers waarvan wij aanbiedingen tonen.

Wij geven geen advies om voor een bepaalde leverancier te kiezen. De keuzes maak je zelf.

Onze vergelijkers zijn overzichtelijk en gemakkelijk in gebruik.

Als je hulp nodig hebt, kan je bij ons aankloppen.

Onze vergelijkers zijn altijd up-to-date met de laagste prijzen van Nederland.

Geen opdringerige verkopers die je iets willen aansmeren.

Binnen een paar dagen krijg je een bevestiging van je nieuwe leverancier. Hierna heb je 14 dagen wettelijke bedenktijd. Je kunt je aankoop dan nog kosteloos annuleren.

Vragen

Leveranciers willen graag bovenaan in de resultaten van vergelijkers staan. Daarom kunnen we extra korting aanbieden en kun je beter via ons afsluiten.

Nee, je maakt gebruik van je huidige aansluitingen. Dat kan je telefoonlijn, kabel (TV) of glasvezelkabel zijn. De mogelijkheden zijn per provider verschillend voor je aansluitingen.

Nee, je bent vrij om elke product apart te nemen of apart te combineren.

Wij krijgen vergoedingen van providers als je via ons een nieuw contract afsluit.

Check vergelijk voor Internet + TV

De pakketten geven jou Internet en TV bij één aanbieder. Je krijgt daardoor vaak hoge korting omdat de aanbieder jou graag als klant wil hebben.

Welke leveranciers nemen we mee in de vergelijking?

In onze vergelijking zijn (bijna) alle aanbieders in Nederland meegenomen. Hierdoor ontstaat er grofweg een tweedeling tussen de kleinere aanbieders en de grote, gevestigde namen als Ziggo, KPN en Tele2.

Waar moet je op letten?

Wil je thuis internet op meerdere apparaten gebruiken? Dan heb je een modem met routerfunctionaliteit nodig. Heb je nu een eenvoudige ethernetmodem, dan kun je zelf daar alsnog een losse router op aansluiten. Een goede eenvoudige router kost ongeveer €50.
Sommige providers bieden een gratis spamfilter aan, terwijl het bij andere providers een paar euro per maand extra kost. Gratis webdiensten Gmail en Outlook hebben een geïntegreerde spamfilter.
Ook bij glasvezelaanbieders kun je een los internetabonnement afnemen of een alles-in-1-pakket met internet, televisie en telefonie. Het grootste verschil tussen de verschillende abonnementen is de internetsnelheid. Hoe hoger de snelheid, hoe meer het pakket kost.

Hoe helpen wij jou?

Wij van Checkvergelijk.nl zijn van mening dat iedereen een goed geïnformeerde keuze zou moeten kunnen maken. Daarom bieden wij 100% onafhankelijk advies en hoeft de consument hier geen compensatie voor te betalen. Het enige dat jij hoeft te doen is aan te geven waaraan je nieuwe aanbieder moet voldoen, en wij tonen de beste opties uit het actuele aanbod. Als je een keuze hebt gemaakt klik je op de knop ‘Bekijken’ en je wordt automatisch naar de site van de aanbieder geleid.

Hoe werkt het?

Aan de linkerkant van je scherm vind je een overzicht waarin je kunt aangeven wat jij zoekt in je nieuwe aanbieder. Je vult je postcode en huisnummer in. Dit wordt gebruikt om de beschikbaarheid van aanbieders op jouw adres te controleren. Vervolgens klik je op zoekresultaten en krijg je de lijst met mogelijke aanbieders en prijzen te zien. Standaard staat de aanbieder met de laagste prijs bovenaan. Je ziet direct wat de prijs, korting en je eventueel cadeau is bij de aanbieder.

Als je vragen hebt horen wij uiteraard graag van je.