Galaxy Fold is leermoment

De Samsung Galaxy Fold brak binnen enkele dagen nadat veel journalisten het in de hand hadden gekregen, waardoor Samsung de lanceringsdatum van de opvouwbare telefoon heeft uitgesteld.
Het ziet er niet goed uit voor de Galaxy Fold, die een onzekere toekomst laat voor opkomende opvouwbare telefoonfabrikanten.

Zal iemand er eigenlijk een kopen en wat betekent dit voor de toekomst van opvouwbare telefoons?
Wie gaat er veel geld betalen voor een futuristisch apparaat als het binnen een week kapot kan gaan? Andere grote spelers zoals Huawei met de Huawei Mate X zijn ook van plan zich bij de opvouwbare smartphonemarkt aan te sluiten. Maar als de problemen van de Galaxy Fold consumenten te veel ontmoedigen, is er straks misschien geen opvouwbare markt meer om mee te doen.

Samsung is een van de grootste namen op de smartphonemarkt en het feit dat het bij de eerste opvouwbare telefoon kinderziektes en problemen had, zou kleinere fabrikanten, met veel kleinere ontwikkelingsbudgetten, reden tot bezorgdheid moeten geven. En het zou ze nog grotere reden moeten geven om apparaten drie keer te controleren voordat ze de fabriek mogen verlaten.

Kortom, bedrijven zouden er verstandig aan doen meer tijd te besteden aan het testen van hun opvouwbare telefoons. Leg ze in de handen van de gemiddelde consument. Mensen die niet betrokken zijn geweest bij de ontwikkeling van de telefoon en dus apparaten op een andere manier gebruiken.

Er zijn nog geen concrete releasedatums voor andere opvouwbare telefoons. Samsung’s uitstel betekent misschien niet zoveel, maar het geeft Huawei wel meer tijd om hun apparaten grondig te testen in plaats van druk te voelen om een ​​concurrent vrij te geven.

Er is waarschijnlijk veel dat fabrikanten kunnen leren van de behuizing van de Galaxy Fold. Het is duidelijk dat er veel werk in de scharniertechnologie van alle toekomstige bewegende handsets moet worden gestopt. Misschien kunnen bepaalde scharniermechanismen en ontwerpen een groot verkoopargument zijn in toekomstige buigapparaten om de consumenten gerust te stellen over de kwaliteit van hun telefoons.